انجام کلیه امور گرافیکی
تبلیغات نوین با موشن گراف
طراحی اپلیکیشن یک روش هوشمندانه برای جذب مشتری است
درک اهمیت و لزوم ساخت سایت با وردپرس
طراحی فروشگاه اینترنتی و راه اندازی و ساخت وب سایت فروشگاه اینترنتی
هر آنچه برای رشد کسب و کار شما در دنیای دیجیتال لازم دارید در یک جا جمع شده است
محتوا بخش بزرگی از زندگی روزمره شما است. اجتناب از آن دشوار بوده
مدیریت و پشتیبانی از وب سایت ها با هدف بروز کردن اطلاعات و کارایی
مشاور تبلیغات و برندینگ به شما کمک میکند تا بهترین و جدیدترین استراتژی های تبلیغات را برای مجموعه خود پیاده کنید
ساختن وبسایت با استفاده از سلف هاستهایی مانند وردپرس (WordPress)، یکی از گزینه های قابل پیشنهاد برای کسب و کارهای نوپا شمرده میشود. این یک گزینه ی مقرون به صرفه است که میتواند به راحتی و بدون زحمت زیاد، سایتی مناسب با تمام عملکردها و امکانات گزینشی را در اختیار مدیر سایت بگذارد. همچنین نکات مثبت WooCommerce که یکی از پلاگینهای وردپرس است،آن را به یک گزینه ی محبوب از ابتدای عرضه ی خود تبدیل کرده است.
داشتن یک فروشگاه اینترنتی، علاوه بر اینکه یک راه دسترسی دیگر برای مشتریانی که قصد خرید دارند جلوی پای آنها قرار میدهد، در شناخته شدن کسب و کار هم نقش دارد. کاربران آنلاین امروز، بیشتر کالا یا خدمات مدنظر خود را در شبکه ی وب و فروشگاههای اینترنتی جست و جو میکنند تا در بازارهای فیزیکی. محیط وب و اینترنت، ماند یک بازار بزرگ پر از مشتری و مخاطب است که قرار دادن هر محصولی در معرض دید این مخاطبان، قطعاً مشتریانی را برای محصول کسب میکند. در این میان ساختن وبسایت با استفاده از سلف هاستهایی مانند وردپرس، یکی از گزینه های مناسب برای کسب و کارهای نوپا است.
WooCommerce یا ووکامرس چیست؟
WooCommerce یک پلاگین یا افزونه ی رایگان در فضای وردپرس به شمار میآید که برای انواع فروشگاههای اینترنتی اعم از مختصر و مفصل قابل اجرا است. به وسیله ی WooCommerce میشود عملکرد یا ظاهر صفحات سایت را طراحی کرد که برای سایت لازم و ضروری هستند. این پلاگین در سال ۲۰۱۱ ارائه شد و از همان زمان به بعد به دلیل متن باز بودن (open source) آن و راحتی در نصب و استفاده، بسیار محبوب شد. اگر بخواهیم در ابتدا بدانیم پلاگین چیست، میتوانیم به این شکل آن را توضیح دهیم که همان طور که از ترجمه ی فارسیاش برمیاید (افزونه) به چیزی اضافه میشود تا آن را تکمیل کند یا عملکردش را بهبود دهد. به طور کل پلاگین یا افزونه یک برنامه ی از پیش تعیین شده و کدنویسی شده است که روی یک برنامه ی دیگر سوار میشود تا آن را کاملتر کند.
پلاگین WooCommerce هم همینطور، برای سایتها و فروشگاههای اینترنتی حکم مکمل را دارد به این شکل که امکان فیلترسازی بخشهایی مانند کاربران، قیمتها، کالاها و نظرات را فراهم میکند تا کنترل مدیر سایت بر فروشگاه اینترنتی بیشتر شود. در سایتی با پلاگین WooCommerce، امکان فروش هر کالایی با هر ماهیتی وجود دارد؛ خواه کالای فیزیکی باشد و خواه کالای دیجیتال مانند کتاب الکترونیک. علاوه بر این کالاها، امکان فروش انواع خدمات مانند سرویسدهیها، خدمات حضوری، اشتراکات و رزروها وجود دارد. در واقع هر آنچه که امکان فروش در یک فروشگاه فیزیکی را دارد میتواند در فروشگاه اینترنتی با WooCommerce عرضه شود. دانلود و استفاده از پلاگینهای بیشتر، امکانات بیشتری را جهت کنترل و مدیریت برای فروشگاه اینترنتی به همراه میآورد.
البته که پلاگین WooCommerce طوری طراحی شده است که بتواند بر روی سایتهایی هم که از قبل طراحی و ساخته شده اند قابل اجرا باشد و هیچگونه ارور یا مشکلی به وجود نیاورد. در واقع این پلاگین ساخته شده است تا به صورت انحصاری، امکانات یک سایت را گسترش دهد.
در نتیجه WooCommerce مانند یک عامل کمکی برای فروشگاههای اینترنتی تحت حمایت وردپرس توصیف میشود. ساختن یک فروشگاه اینترنتی با WooCommerce چندان کار سختی نیست و قرار است این نوشته به این دستورالعمل و توضیح WooCommerce بپردازد. البته که ووکامرس فارسی هم موجود است که تمام مراحل به صورت واضح در آن توضیح داده شده اند.
کسب و کار اینترنتی خود را در محیطی امن و مستقل راه اندازی کنید.
ابتدا یک سرویس هاست و دامنه خریداری کنید.
نسخه آخر ووکامرس را دانلود و نصب نمایید
برای داشتن ظاهری مناسب میتوانید یک قالب و پوسته مناسب با کسب و کار و محصولات خود انتخاب کنید.
اگر میخواهید یک سایت حرفه ای داشته باشید به یک قالب و افزونه های حرفه ای نیاز دارید.
ساختن فروشگاه اینترنتی WooCommerce چگونه است و شامل چند مرحله میشود؟
در مرحله ی صفر، شما باید پلتفرم یا بستر مورد نیاز خود را انتخاب کنید. افراد زیادی در انتخاب این موضوع اشتباه میکنند و خوشبختانه از آنجایی که شما در حال مطالعهی این مطالب هستید، مرتکب اشتباه نمیشوید. دو نوع پلتفرم وجود دارند، یکی shopify و دیگری ترکیب WooCommerce و WordPress. گزینهی اولی، مورد گرانتری است و در نهایت هم گزینه های مالی محدودی در اختیار مدیر سایت یا فروشگاه اینترنتی قرار میدهد. در این پلتفرم برای دسترسی به گزینه های بیشتر مالی، نیاز به پرداخت هزینه ی بالاتر است.
اما ترکیب WooCommerce + WordPressگزینه های بیشتری را در زمینه های مختلف در اختیار مدیر سایت قرار میدهد و دست او را باز میگذارد. درست است که این ترکیب نیاز به تنظیمات دارد و کمتر خودکار است، اما نهایتاً به صرفه تر است و همین تنظیمات اعمالی میتواند در شخصی سازی فروشگاه کمک کند.
ساختن فروشگاه اینترنتی در قالب WooCommerce در ۵ مرحله
بسیاری از کمپانیهای ارائه دهنده هاست، با یک کلیک امکان نصب وردپرس را فراهم کرده اند و شما باید به دنبال این گزینه باشید یا اطلاع پیدا کنید که هاست شما آیا چنین امکانی را دارد یا خیر. اگر این امکان وجود نداشت میتوانید از خود سایت وردپرس به آدرس WordPress.org آن را دانلود کنید. بعد از این کار، با تطبیق لینک فرستاده شده به ایمیل خود، میتوانید مشغول استفاده از وردپرس شوید. بعد از وارد شدن به حساب، برای دیدن سایت فروشگاه اینترنتی خود، باید آدرس دامین آن را وارد قسمت جست و جو کنید، به همان دامین رفته و به عنوان مدیر سایت وارد شده و پنل مدیریت آن را ببینید.
ابتدا یک سرویس هاست و دامنه خریداری کنید.
نسخه آخر ووکامرس را دانلود و نصب نمایید
برای داشتن ظاهری مناسب میتوانید یک قالب و پوسته مناسب با کسب و کار و محصولات خود انتخاب کنید.
اگر میخواهید یک سایت حرفه ای داشته باشید به یک قالب و افزونه های حرفه ای نیاز دارید.
تمهای رایگان یا قابل خریداری در وردپرس موجود هستند و شما میتوانید با توجه به خدمت و کالایی که ارائه میدهید یکی از آنها را برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید. تم تعیین میکند که فروشگاه اینترنتی شما وقتی کاربران به آن مراجعه و نگاه میکنند، چه ظاهری داشته باشد. در WooCommerce امکان این مورد هم وجود دارد که نحوهی چینش و نمایش کالاهای فروشگاه هم تعیین شود. تعداد بسیار زیادی تم رایگان و تم قابل خرید در اینترنت وجود دارند و البته استفاده کردن از تمهای پولی، که برای استفاده از آنها مجبور به پرداخت هزینه هستید، به معنی بهتر شدن سایت فروشگاه شما نیست. شما میتوانید با انتخاب درست یک تم ساده و رایگان و به کار گیری گزینه های درست و به جا در کنار آن، به یک سایت مناسب و شایسته برسید که کسی تشخیص ندهد چه تمی با چه هزینهای برای آن انتخاب شده است. تغییر ظاهر فروشگاه اینترنتی شما در فضای WooCommerce از مسیر Appearance » Customize در داشبورد امکان پذیر است.
بعد از دانلود و نصب WooCommerce، نیاز است که ووکامرس را فعال کنید. برای دانلود ووکامرس سه روش وجود دارد:
بعد از نصب و فعالسازی WooCommerce، فضای کاری آن برای شما مشخص میشود. ابتدا باید انواع موارد لازم مانند آدرس فروشگاه یا شرکت، واحد پول، ماهیت فیزیکی یا دیجیتالی محصولات فروشگاه تعیین شود. بعد، باید مراحل مربوط به خرید و ارسال مانند نحوهی پرداخت مشتریان، پشتیبانی از کدام سیستمهای پرداخت، نحوه ی ارسال مرسولات، واحد اندازهگیری وزن محصولات برای WooCommerce در همان فضای کار خودش که به صورت مرحله مرحلهای است را تعیین کنید. با این کار، برای مشتری تعریف میکنید که هنگام خرید چه امکانات و محدودیتهایی برایش تعریف شده است.
پس از آن میتوانید کالاهای خود را با عکسهایشان در فضای WooCommerce قرار دهید تا به این وسیله در فروشگاه اینترنتی شما دیده شوند. در مورد قرار دادن محصولات روی سایت، طبقهبندیهای مختلفی برای محصولات وجود دارند و آنها میتوانند تحت همان نام تعریف شده، طبقهبندی شوند و نظم بیشتری پیدا کنند. همچنین امکان افزودن دستهبندیهای جدیدی که از پیش روی WooCommerce وجود نداشته، توسط مدیر سایت قابل انجام است. در نهایت در باکس یا قیمت کوچک تعیین شده برای قرارگیری متن، امکان اضافه کردن توضیح و معرفی کوتاه کالا وجود دارد.
همانطور که گفته شد، هرچقدر از پلاگینهای بیشتری روی سایت استفاده شود، به تکمیل WooCommerce کمک بیشتری میکند. این کار فروشگاه اینترنتی را برای کاربران و بازدیدکنندگان، کامل و جذاب میکند و امکانات بیشتری را در اختیار آنان قرار میدهد؛ و برای مدیر سایت کار مدیریت و کنترل را راحت تر میسازد.
مزایای استفاده از WooCommerce برای ساختن سایت
نتیجه گیری و جمع بندی
نکات مثبت WooCommerce که یکی از پلاگینهای وردپرس است، آن را به یک گزینه ی محبوب از ابتدای عرضه ی خود تبدیل کرده است. رایگان بودن، سادگی استفاده، سازگاری و همه کاره بودن آن، از ووکامرس یک پلاگین کامل ساخته است. این پلاگین برای بسیاری از افرادی که به دنبال ساختن یک سایت فروشگاه اینترنتی هستند اما از هزینه ی زیاد یا سختیهای آن
میترسند یا اطلاعات و آگاهی کافی از روند ساخت آن ندارند، یک گزینه ی مطلوب و مناسب اما در دسترس به شمار میاید.
شرکت تبلیغاتی سیبل، در زمینه تبلیغات و خدمات راه اندازی سایت و پشتیبانی آن فعالیت میکند و برای کسانی که برای ساخت سایتی مانند فروشگاه اینترنتی به کمک و راهنمایی احتیاج دارند، کمک کننده است. همچنین به صورت اختصاصی در طراحی سایت با وردپرس به مشتریان خود خدمات ارائه میدهد و برای رفع هرگونه مشکل و قبول هرگونه سفارشات در کنار افرادی است که برای گسترش کسب و کار خود، نیازمند به راه اندازی سایت مناسب و فروشگاه اینترنتی هستند.
تعرفه جدید هزینه های طراحی وب سایت وردپرس در سال ۱۴۰۲ امروزه بسترهای فضای مجازی مدام در حال گسترش می باشد و حتی برخی از
تعرفه طراحی سایت ۱۴۰۲ طراحی سایت یکی از اصول اولیوه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار های اینترنتی می باشد که شامل اصول
تاریخچه وردپرس آیا می دانید از زمان پیدایش وردپرس تا الان چه می گذرد؟ تا بحال به این موضوع فکر کرده اید که تاریخچه این
با قالب های رایگان وردپرس آشنا شوید اگر با نرم افزار و سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنایی داشته باشید، بارها با قالب های رایگان وردپرس
بیدلیل نیست که وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوا به حساب میآید. کاربرپسند است، برای سئو خوب است، به راحتی قابل شخصیسازی است و میتوان به
همیشه بعد از راهاندازی وبسایت، یکی از مهمترین وظایف این است که آن را در برابر بدافزارها و هکرها ایمن نگه دارید. خوشبختانه پلاگینهای مختلفی